Mafie 2019 – 3. den

Info z Palerma: Hned z rána třetího dne byla vyhlášena soutěž „Bramboračka“ a přichystala se tak příloha k výborným karbenátkům, jež byly k obědu. V tradičním zápolení o nejrychleji naškrábaný hrnec brambor vyhrála rodina žlutých, těsně za nimi rodina červených, modrých a úplně nakonec rodina zelených. Poté byla vyhlášena soutěž „Ačka“, na kterou táborníci trénovali již od včerejšího večera. Cílem hry bylo bezpečně přepravit vybraného člena ze svých řad přes fotbalové hřiště na dřevěné konstrukci a zároveň posílit sehranost celého týmu. Nejlépe si své ovečky zkoordinoval boss rodu žlutých a tím si dnes zajistil nejmocnější pozici.

V odpoledním klidu táborníci nasbírali nové síly a mohli se vydat do nového soutěžení. Hra „Živé člověče nezlob se“, byla tak úspěšná, že musela být několikrát zopakována. Následovala demonstrace síly v přetahování lana mezi palermskými rodinami. Toto zápolení však vygradovalo i v souboj dětí proti dospělákům a následně souboj něžného pohlaví proti klukům. Nutno podotknout, že holky byly výrazně lepší.

Ve večerních hodinách místní policie obdržela informaci o plánovaném tajném nočním shromáždění hlav mafiánských rodin u rybníka La Camórra. Marshalové ihned v utajení vyrazili do terénu, avšak důkazy o uskutečněné schůzce ani její skutečný důvod zatím neznají.

« 1 z 2 »