Mafie 2019 – 8. den

Palermo je rozpálené, a nejenom sluncem, ale především nažhavené jsou vztahy mafiánských klanů v souboji o moc a ovládnutí města. Hlavní bossové patrně něco chystají. A taky, že ano. Sotva jsme obdrželi zprávu od našeho informátora o aktuální situaci, v samotném centru městečka došlo k divoké přestřelce mafiánských skupin proti ochráncům zákona. Tlak mafiánů byl tak silný, že na obranu města nestačily běžně užívané nerfové zbraně a musely se nasadit i hadrové koule. Díky skvělé taktice byl tento útok odražen. Přestože rebelie pokračovala mezi mafiány navzájem, policie se již do potyček nezapojovala a vyčkává na posily zvenčí.

Sobotní poledne už bylo klidnější. V místní jídelně se podávala svíčková a tak, v rámci zabránění ztrátám na životech, klan červených tzv. „Plameňáci“ vyzval modré „Ranaře“ na souboj v pojídání knedlíků. Šampionka červených sice dokázala pozřít 13 knedlíků, avšak na borce od Ranařů nestačila. Ten totiž do sebe v klidu naházel 16 knedlíků a přitom to vypadalo, že se teprve zahřívá.

V Palermu se však z důvodů velkého horka zahřívali všichni a postupně nastal boj o tolik potřebnou vodu. Nejmocnější rodiny v Palermu se snažily získat největší zdroje vody v oblasti. Díky své obětavosti a rychlosti se to nejvíce podařilo červeným Plameňákům a ovládli tak veškeré vodní zdroje.

« 2 z 2 »