Výroční členská schůze OB

V neděli dne 6. března 2016 proběhla v trámovém sále na Fojtství členská schůze Osvětové besedy v Libhošti (OB). Účast členů i hostů byla velmi pěkná, bylo přítomno 27 členů z 32 a 2 hosté. V úvodní části jsme uctili památku a vzpomněli jsme úmrtí dlouholetého a zakládajícího člena OB, pana Arnošta Opěly.
Poté předsedkyně Růžena Hanzelková předala a udělila čestné členství v OB panu Oldřichu Sobkovi za jeho znovuzaložení a aktivní dlouholetou činnost v OB, za šéfredaktorskou a přispěvatelskou práci v Libhošťském zpravodaji, za publikační činnost v oblasti historické a vlastivědné a za zásluhy na kulturním a společenském dění v obci.

Následovaly zprávy o činnosti OB, Mufů, divadla Z kopce do kopce, redakce LZ. Členové byli také seznámeni s hospodařením a finančním stavem OB.
Jelikož byla letošní schůze schůzí volební, pomyslnou štafetu předsednic-tví OB předala paní Růžena Hanzelková nově zvolenému předsedovi, panu Rostislavu Vágaiovi.
Všem členům OB patří velký dík za dosavadní aktivní a přínosnou práci. Novému předsedovi přejeme na období 2016 – 2020 mnoho tvůrčího elánu, nápadů a hodně nadšených, ochotných lidí, kteří obětují svůj volný čas pro rozkvět kulturně společenského života v naší obci

Růžena Hanzelková

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.