Ohlédnutí za divadelním představením pro děti

V sobotu 18. března 2017 se pod záštitou Osvětové besedy konalo divadelní představení pro děti v režii Divadla Koloběžka. Toto divadlo už v Libhošti jednou účinkovalo a to při příležitosti konání Mikulášské besídky, která se konala v sále Restaurace  u Kolářů. Tentokrát se představení konalo v sále na Fojtství, který se díky svým menším rozměrů přece jenom lépe hodí pro takovýto typ představení.

A jistě to ocenili i příchozí malí i velcí diváci, kterých přišlo tolik, že pořadatelé museli ještě dodatečně přidat nějaké židle. Představení tak mělo velice hezkou kulisu a zejména ti nejmladší si ho velice užili, zvlášť, když se mohli na něm sami podílet, kdy předvedli své umění hrou na hudební nástroje, které jim účinkující rozdali. Necelá hodina představení tak utekla jako voda a děti na závěr vyprovodili členky divadla  velkým potleskem.

Závěrem nezbývá než poděkovat všem, kteří se na přípravách představení podíleli a těšit se někdy příště až k nám do Libhoště Divadlo Koloběžka opět zavítá.